Kurser

Det er sjovt og værdifuldt

At lære at tegne simple ikoner, symboler og processer er både sjovt og værdifuldt. Med et kursus og lidt træning får du nemt gang i den grafiske værktøjskasse, og du vil opleve at du bliver skarpere i din kommunikation og formidling.

Når det handler om mødeledelse, undervisning, coaching og vejleding etc. eller specifikt målrettet BÆREDYGTIGHED, som vi er særligt optaget af.

SimpleDraw sørger tilmed for, at du fremadrettet kan få løbende hjælp til at tegne nye ikoner og symboler med adgang til SimpleDraws digitale ikonbibliotek. 

SimpleDraw skræddersyer kurser til din virksomhed, faglige team, ledelse etc. efter behov. Kontakt mig blot for en snak om mulighederne.

UDTALELSER

Litteratur om Grafisk facilitering

Behovet for et stærkt visuelt værktøj har medført at grafisk facilitering i stigende grad bruges i offentlige som private virksomheder. Der findes mange udenlandske bøger om emnet, men ikke så megen litteratur som understøtter de praktiske anvisninger med teoretisk-akademisk baggrundsstof.

Men med bogen ”Grafisk Facilitering, når ord og billeder mødes” fra 2017, har vi fået et godt læringsmæssigt afsæt, fordi den netop begrunder hvorfor, hvordan og hvornår foreningen af ord og billeder kan være vigtig for menneskers læring og hukommelse.

Bogen er målrettet konsulenter

undervisere og team-afdelingsledere men også andre, der kan se grafisk facilitering som et nyttigt værktøj i egen praksis.

Bogen giver dig en grundig introduktion til grafisk facilitering og er et oplagt valg som lærebog og øvelsesbog for dig der gerne vil blive en stærkere formidler og facilitator. Den bygger på systemisk teori og faciliteringspraksis og har fokus på 1) kognition og ”den visuelle hjerne”, 2) det systemiske afsæt og 3) visualisering i ord og billeder.

Scroll to Top