Grafisk Facilitering

Jeg faciliterer møder,

workshops, udviklings- og strategiprocesser i virkomheder, på tværs af politisk ledede organisationer, i partnerskaber, i stakeholdermanagement, ifm. startup, entrepreneurship og i frivillighed.

Jeg bruger gerne min grafiske værktøjskasse og designskabeloner tilpasset jeres behov.

Fordi det virker:

Grafisk facilitering involverer og motiverer til nytænkning og samskabelse

Jeg er af den overbevisning, at alle har erfaring, tanker og ideer, som er værdifulde input i en udviklings- beslutnings- og implementeringsproces. Derfor er det også vigtigt for mig at tilrettelægge interaktive processer, hvor deltagerne oplever at blive set og hørt.

Min erfaring er desuden, at ejerskabet stiger betragteligt, når jeg, som en del af processen, lærer deltagerne at tegne simple ikoner, symboler og processer. Se følgende CASE.

Case

TEGN SAMMEN OG SKAB FÆLLES FORSTÅELSE AF STRATEGIEN

” Jeg er ikke sikker på, at vi ser det samme.” Sådan indledte Mads Schmidt Haagesen, Direktør, Social & Sundhedsskolen Herning dialogen med SimpleDraw, der kom med forskellige kreative indspark til hvordan et forestående strategieseminar for bestyrelsen kunne løbe af stablen.

Efter en telefonsnak og et enkelt møde, var vi klar til en kreativ proces, hvor det skulle vise sig, at selv de mest skeptiske deltagere greb tuschen.

Alle lærte på kort tid at tegne simple ikoner, symboler og processer, og ingen uden undtagelse havde mod og lyst til efterfølgende at tegne hvad de så og brændte for. En intensiv og energifyldt proces på få timer, der gjorde en kæmpe forskel.

“Vi kom i mål med strategierne på rekordtid. Og denne gang er de kommet ind under huden på os alle. Det er et kæmpe plus, når vi skal efterleve strategierne i praksis. Vi fik nogle helt andre snakke undervejs i processen, end vi plejer. Når vi tegnede, fik vi en fælles forståelse af hvad vi brænder for og hvor vi vil hen. Vi blev tilmed knivskarpe på mere detaljerede formuleringer ved tegningernes hjælp.”

Mads Schmidt Haagesen, Direktør, Social & Sundhedsskolen Herning.

Giv mig et ring eller skriv

så tager vi en snak om mulighederne

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.