Grafisk Facilitering

Mangler du en visuel procesfacilitator

der brænder for at involvere deltagerne på dit møde, workshop, udviklings- eller strategiseminar?

Eller mangler du et indspark på teamdagen, workshoppen eller strategiseminaret? Som giver et frisk pust, der huskes?

Jeg er klar til at hjælpe dig og dit team, når I har brug for at:

Min erfaring er, at ejerskabet stiger betragteligt, når jeg, som en del af processen, lærer deltagerne at tegne simple ikoner, symboler og processer.

Det er vildt inspirerende, for alle oplever at de kan tegne, og at deres bidrag er med til at skabe større forståelse og retning. I teamsamarbejdet, i projektet, på strategiseminaret etc. Se til inspiration nedenstående CASE, som giver INDSPARK TIL STRATEGIEN

Case

TEGN SAMMEN OG SKAB FÆLLES FORSTÅELSE AF STRATEGIEN

” Jeg er ikke sikker på, at vi ser det samme.”  Sådan indledte Mads Schmidt Haagesen, Direktør, Social & Sundhedsskolen Herning dialogen med SimpleDraw, der kom med forskellige kreative indspark til hvordan et forestående strategieseminar for bestyrelsen kunne løbe af stablen.

Efter en telefonsnak og et enkelt møde, var vi klar til en kreativ proces, hvor det skulle vise sig, at selv de mest skeptiske deltagere greb tuschen.

Alle lærte på kort tid at tegne simple ikoner, symboler og processer, og ingen uden undtagelse havde mod og lyst til efterfølgende at tegne hvad de så og brændte for. En intensiv og energifyldt proces på få timer, der gjorde en kæmpe forskel.

“Vi kom i mål med strategierne på rekordtid. Og denne gang er de kommet ind under huden på os alle. Det er et kæmpe plus, når vi skal efterleve strategierne i praksis. Vi fik nogle helt andre snakke undervejs i processen, end vi plejer. Når vi tegnede, fik vi en fælles forståelse af hvad vi brænder for og hvor vi vil hen. Vi blev tilmed knivskarpe på mere detaljerede formuleringer ved tegningernes hjælp.”

Mads Schmidt Haagesen, Direktør, Social & Sundhedsskolen Herning.

Giv mig et ring eller skriv

så tager vi en snak om mulighederne

Scroll to Top