Online Modul 2: Lær at tegne fængende præsentationer

Vil du lære at tegne fængende præsentationer og processer? Har du været med på SimpleDraws modul 1. eller tilsvarende? Så er dette kursus noget for dig. For nu bygger vi oven på din basisviden. 

Du lærer at strukturere papiret, så det bliver tydeligt hvad du vil formidle, og hvor du gerne vil have deltagerne hen. Vi vil arbejde med skygger og farvelægning,  og du lærer at tegne simple tre-dimensionelle symboler og ikoner. Alt sammen med henblik på at fremhæve det, der er vigtigt for dig at kommunikere.

Du lærer desuden at visualisere et projekt – og dets delelementer på en simpel måde. 

Du får ved din tilmelding en professionel ”skyggetusch” tilsendt med posten og som en ekstra gave en tynd sort tusch, der er særlig velegnet til at skrive med på f.eks. A3 papir.

Vi anbefaler at du har en god sort grundtusch til formålet – f.eks.  Neuland No. One Outliner: kilespids sort, som hjælper dig med at få en professionel streg, og nogle få farvede tuscher.

Undervisningen foregår på små hold, så du får det maksimale udbytte. Det betyder, at du får mulighed for at få svar på dine spørgsmål undervejs, og vi får talt om hvordan du kan tilpasse og bruge det du lærer – helt konkret i dit eget job.

Du modtager en invitation til online kurset (webinar) pr. mail

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 400 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Forudsætning: Deltagelse i modul 1 eller tilsvarende
Tid: 13.30 – 15.30: Torsdag den 28. august
Pris: 495 kr. ekskl. moms

Er du forhindret i at deltage på ovennævnte dato? Send gerne en besked herom. Afholder kursus løbende, for de der ikke kan den pågældende dato.

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset

Scroll to Top