Profil

SimpleDraw skaber fælles billeder i dialogen

SimpleDraw er, som navnet lyder, en opfordring til at tegne simpelt.  Fordi det er nemt at lære, men også fordi den simple tegning skærer alt overflødig information væk. 

Ejer og grundlægger af SimpleDraw: Margrethe Børsting, Cand. Phil i Kommunikation/Grafisk facilitator,  mere end 20 års erfaring som underviser, møde- og procesfacilitator. Stor erfaring med at drive processer og skabe resultater indenfor ledelse, organisations- og teamudvikling i uddannelsessektoren og erhvervslivet.

Jeg brænder for at  gøre brug af den ”levende” streg som facilitator og har undervist flere end 1000 konsulenter, projektledere, ledere, undervisere etc. i Grafisk Facilitering. Det er et stærkt visuelt værktøj, som i stigende grad benyttes af virksomheder og organisationer. Ganske enkelt fordi simple streger kan noget ganske særligt.  Når vi tegner, tvinges vi til at være konkrete. Vi bliver fokuseret, kreativ tænkende og forstår pludselig kompleksiteten, situationen og hinanden ved tegningens hjælp. Vi kan SE det for os.

Jeg har et særligt fokus på den grønne omstilling  og bæredygtighed, hvilket bl.a. betyder at SimpleDraws Digitale Ikonbibliotek, som er frit tilgængeligt, løbende udvides med ikoner og symboler, der kan understøtte dialogen og formidlingen af området.

Desuden er jeg optaget af at designe grafiske nudges, herunder visuelle skabeloner, som hjælper os med at blive klogere på os selv, hinanden og skubbe os i den ønskede retning.

Giv mig et ring eller skriv

så tager vi en snak om mulighederne

Scroll to Top