Profil

Simple Draw skaber fælles billeder i dialogen

SimpleDraw er et visuelt kommunikations- og facilitatorbureau i Silkeborg, drevet af Margrethe Børsting, Cand. Phil i Kommunikation/Grafisk facilitator.

Margrethe har mere end 20 års erfaring som underviser, møde- og procesfacilitator, og stor erfaring med at drive processer og skabe resultater indenfor ledelse, organisations- og teamudvikling i uddannelsessektoren og erhvervslivet.

Jeg brænder for at for at gøre brug af den ”levende” streg som facilitator og har undervist flere end 1000 konsulenter, projektledere, ledere, undervisere etc. i Grafisk Facilitering. Det er et stærkt visuelt værktøj, som i stigende grad benyttes af virksomheder og organisationer. Ganske enkelt fordi simple streger kan noget ganske særligt.  Vi bliver fokuseret, kreativ tænkende og forstår pludselig kompleksiteten, situationen og hinanden ved tegningens hjælp. Vi kan SE det for os.

Jeg har et særligt fokus på den grønne omstilling  og bæredygtighed, hvilket bl.a. betyder at SimpleDraws Digitale Ikonbibliotek, som er frit tilgængeligt, løbende udvides med ikoner og symboler, der kan understøtte dialogen og formidlingen af området.

Desuden er jeg optaget af at designe grafiske nudges, herunder visuelle skabeloner, som hjælper os med at blive klogere på os selv, hinanden og skubbe os i den ønskede retning.

Giv mig et ring eller skriv

så tager vi en snak om mulighederne

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.