Modul 2: Lær at tegne fængende præsentationer

Vil du lære at tegne fængende præsentationer og processer? Har du været med på SimpleDraws modul 1 eller tilsvarende? Så er dette kursus noget for dig. For nu bygger vi oven på din basisviden og har fokus på hvordan du tegner fængende præsentationer og visualiserer processer i større formater. 

Du lærer at strukturere papiret, så det bliver tydeligt hvad du vil formidle, og hvor du gerne vil have deltagerne hen. 

Vi vil arbejde med skygger og farvelægning, herunder brugen af det effektfulde farvekridt, og du lærer at tegne simple tre-dimensionelle symboler og ikoner og anvende fængende skrifttyper. Alt sammen med henblik på at fremhæve det, der er vigtigt for dig at kommunikere.

Du lærer desuden at visualisere et projekt – og dets delelementer på en simpel måde. 

Du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt eller indhold til præsentation/proces, som du får hjælp til undervejs.

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 400 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage

“Det var et fantastisk kursus – Margrethe er en brandgo’ formidler og får den bedste streg frem i os alle.” Tenna Nørgaard Nielsen, Erhvervskonsulent Business Skive

“Det var en fantastisk god og super veltilrettelagt dag, hvor vi trin for trin blev løftet til level 2 i grafisk facilitering. Vi kunne tydeligt mærke, at Margrethe er en dreven underviser, som fik os alle med fra start. Med sin coachende og anerkendende tilgang gav hun os tilmed mod til at designe unikke plancher, der understøtter lige netop det, vi hver især har brug for at kommunikere.”

Bente Lægsgaard, Erhvervskonsulent Erhvervsråd Ringkøbing-Skjern

Forudsætning: Deltagelse i modul 1 eller tilsvarende
Tid: 12.30 – 16.30: Torsdag den 10. oktober
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 2.100 kr. ekskl. moms

Er du forhindret i at deltage på ovennævnte dato? Send gerne en besked herom. Afholder kursus løbende, for de der ikke kan den pågældende dato.

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset

Scroll to Top