Online kursus: Kom i gang med Grafisk Facilitering

På dette kursus vil du få viden om hvordan du kan bruge værktøjet grafisk facilitering, og hvad du med fordel kan forberede. Vi tegner en masse symboler og ikoner sammen – step by step. Indenfor kategorierne, mennesker, kommunikation, kontekst og processer. Du lærer desuden at tegne enkle effektfulde rammer.

I løbet af kurset vil du beherske de grundlæggende tegneteknikker, og kunne tegne min. 10 – 12 symboler og ikoner, som er relevant for dit arbejdsområde. Vi får undervejs talt om hvordan du kan bruge værktøjet i din profession, og hvordan du kan videreudvikle dine nye færdigheder.

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 300 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold så du får det maksimale udbytte. Det betyder, at du får mulighed for at få svar på dine spørgsmål undervejs, og vi får talt om hvordan du kommer i gang med at bruge det tillærte i din profession. Som underviser, projektleder, konsulent etc. Du modtager en invitation til online kurset pr. mail.

“Jeg troede ikke det var muligt, at nogen kunne lære mig at tegne, og slet ikke online. Men det lykkedes Margrethe – på rekordtid – at lære mig at tegne præcis det jeg har brug for til min virksomhed – anneccbill.dk. Det føltes undervejs, som om jeg befandt mig i samme lokale som Margrethe. Hendes inspirerende og kompetente måde at undervise på er forbilledlig.”

“Super inspirerende introduktion til et meget anvendeligt værktøj, som tilmed er sjovt at bruge! Margrethe formående på kun halvanden time at videreformidle en række enkle og letforståelige tegneteknikker, som man straks får lyst og mod til at tage i brug. Kan virkelig anbefales!” Merete Juul Hansen, Ferskvandscentret og AQUA

Tid: Onsdag den 19. maj eller tirsdag den 1. juni 9.00 – 10.30

Pris: 495 kr. ekskl. moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til webinaret

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.