Online Modul 1: Kom i gang med Grafisk Facilitering

Vil du lære at visualisere og kommunikere komplekse budskaber på en letforståelig måde? Så er dette kursus noget for dig.

På dette online kursus (webinar) vil du få viden om hvordan du kan bruge værktøjet grafisk facilitering, og hvad du med fordel kan forberede. Vi tegner en masse symboler og ikoner sammen – step by step. Indenfor kategorierne, mennesker, kommunikation, kontekst og processer. Du lærer desuden at tegne enkle effektfulde rammer.

Tegne? Det kan alle lære – for det handler om at tegne SIMPELT. 

Simple streger, som fremhæver essensen af det du vil kommunikere. Når du vil skabe overblik og sammenhænge, forklare det komplekse og styrke kreativitet og udvikling.

I løbet af kurset vil du beherske de grundlæggende tegneteknikker, og kunne tegne min. 10 – 12  symboler og ikoner, som er relevant for dit arbejdsområde. Ikoner, som du kan tegne igen og igen. 

Vi vil også lave nogle øvelser undervejs, hvor vi sammensætter ikoner til værdifulde situationsbeskrivelser eller processer. Vi får undervejs talt om hvordan du kan bruge værktøjet i din profession, og hvordan du nemt kan bruge visuelle skabeloner som procesværktøj.

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 400 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold  så du får det maksimale udbytte. Det betyder, at du får mulighed for at få svar på dine spørgsmål undervejs, og vi får talt om hvordan du kommer i gang med at bruge det tillærte i din profession. Som underviser, projektleder, konsulent etc. Du modtager en invitation til online kurset pr. mail.

“Jeg troede ikke det var muligt, at nogen kunne lære mig at tegne, og slet ikke online. Men det lykkedes Margrethe – på rekordtid – at  lære mig at tegne præcis det jeg har brug for til min virksomhed – anneccbill.dk. Det føltes undervejs, som om jeg befandt mig i samme lokale som Margrethe. Hendes inspirerende og kompetente måde at undervise på er forbilledlig.”

“Super inspirerende introduktion til et meget anvendeligt værktøj, som tilmed er sjovt at bruge! Margrethe formående på kun halvanden time at videreformidle en række enkle og letforståelige tegneteknikker, som man straks får lyst og mod til at tage i brug. Kan virkelig anbefales!”  Merete Juul Hansen, Ferskvandscentret og AQUA

Tid:  13.30 – 15.30:  Onsdag den 29. maj eller Torsdag den 15. august

Pris: 495 kr. ekskl. moms 

Er du forhindret i at deltage på ovennævnte dato? Send gerne en besked herom. Afholder kursus løbende, for de der ikke kan den pågældende dato.

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset

Scroll to Top