Modul 1: Kom i gang med Grafisk facilitering

På dette modul vil du få viden om hvordan du kan bruge værktøjet grafisk facilitering, og hvad du med fordel kan forberede. Du lærer at tegne symboler og ikoner step by step. Du lærer desuden at lægge effektfulde skygger og sætte symbolerne sammen i processer.

I løbet af kurset vil du beherske de grundlæggende tegneteknikker, og kunne tegne 10 – 15 designede symboler og ikoner. Du lærer desuden hvordan du involverer dine elever eller deltagere i processen med at skabe fælles billeder, så det ikke bliver enetale. 

Du får:

Undervisningen foregår på små hold med max. 12 deltagere, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du desuden 1 års abonnement til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK til en værdi af 39 kr. + moms pr. mdr. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder simple håndtegnede ikoner og symboler, som du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Med abonnementet følger også muligheden for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Tid: 13.00 – 17.00 –  tirsdag den 15. september eller tirsdag den 6. oktober
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 2.195 kr + moms 

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.