Modul 1: Kom i gang med Grafisk facilitering

På dette modul vil du få viden om hvordan du kan bruge værktøjet grafisk facilitering, og hvad du med fordel kan forberede. Du lærer at tegne simple symboler og ikoner step by step. Du lærer desuden at lægge effektfulde skygger og sætte symboler og ikoner sammen i processer.

I løbet af kurset vil du beherske de grundlæggende tegneteknikker, og kunne tegne 15 – 20 designede symboler og ikoner. Vi får undervejs talt om, hvordan du kan bruge værktøjet i din profession.

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 300 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold med max. 12 deltagere, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage

“Går fra ikke at kunne ”tegne” til at være prof i at formidle med grafisk facilitering. Utroligt hvad jeg har fået med mig på 4 timer!

Alice Ervolder, Holstebro Kommune

“Jeg var på det vildeste kursus i grafisk facilitering – på bare 4 timer lærte vi, både at kunne, turde og det vigtigste….. bare at gøre det!! SimpleDraw s koncept holder 100%. Margrethe Børsting, er i min optik en af landets bedste undervisere – OG jeg er slet ikke i tvivl: Det her kommer jeg til at bruge – BIG TIME. Goodbye Powerpoint.”

Helle Hust, VirksomhedsAntropologerne

Tid: 13.00 – 17.00: torsdag den 15. april 2021
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 1.975 kr. ekskl. moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kursetTorsdag den 15.april

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.