Modul 1: Kom i gang med Grafisk facilitering

Vil du lære at visualisere og kommunikere komplekse budskaber på en letforståelig måde? Så er dette kursus noget for dig.

På dette modul vil du få viden om hvordan du kan bruge værktøjet grafisk facilitering, og hvad du med fordel kan forberede. Vi tegner en masse symboler og ikoner sammen – step by step. Indenfor kategorierne, mennesker, kommunikation, kontekst og processer. Du lærer at tegne effektfulde rammer, lægge effektfulde skygger og sætte symboler og ikoner sammen i processer.

Tegne? Det kan alle lære – for det handler om at tegne SIMPELT. 

Simple streger, som fremhæver essensen af det du vil kommunikere. Når du vil skabe overblik og sammenhænge, forklare det komplekse og styrke kreativitet og udvikling.

I løbet af kurset vil du beherske de grundlæggende tegneteknikker, og kunne tegne min. 15 – 20  symboler og ikoner, der er relevante for dit arbejdsområde. Vi får undervejs talt om, hvordan du kan bruge værktøjet i din profession, og du lærer tilmed at digitalisere dine tegninger på en nem måde til brug i f.eks. en powerpoint præsentation. 

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 400 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage

“Går fra ikke at kunne ”tegne” til at være prof i at formidle med grafisk facilitering. Utroligt hvad jeg har fået med mig på 4 timer!” 

Alice Ervolder, Holstebro Kommune

“Jeg var på det vildeste kursus i grafisk facilitering – på bare 4 timer lærte vi, både at kunne, turde og det vigtigste….. bare at gøre det!!  SimpleDraw s koncept holder 100%. Margrethe Børsting, er i min optik en af landets bedste undervisere – OG jeg er slet ikke i tvivl: Det her kommer jeg til at bruge – BIG TIME. Goodbye Powerpoint.”

Helle Hust, VirksomhedsAntropologerne

Tid: 12.30 – 16.30: Torsdag den 5. september

Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 2.100 kr. ekskl. moms 

Er du forhindret i at deltage på ovennævnte dato? Send gerne en besked herom. Afholder kursus løbende, for de der ikke kan den pågældende dato.

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset

Scroll to Top