Tegn sammen og skab en fælles forståelse

Mangler I et indspark på teamdagen, workshoppen eller strategiseminaret? Som giver et frisk pust, der huskes?

Jeg er klar, når I har brug for at:

  • Tænke ud af boksen
  • Blive klogere på hvad der er vigtigt for jer
  • Skabe FÆLLES fodslaw og retning

Vi vil starte ud med at lære de grundlæggende tegneteknikker og tegne en masse ikoner, symboler og processer, som er relevante for jeres arbejdsområde og det I vil have fokus på.

Herefter arbejder vi videre med et emne, som I gerne vil have kastet lys på. Det kan  f.eks. være et spørgsmål om værdier, mulige veje at gå eller strategiske pejlemærker. Som udgangspunkt har jeg forberedt en planche til dagen, dvs. et “visuelt stillads”, der rammesætter emnet og som deltagerne arbejder videre i med simple tegninger og nøgleord.  

Min erfaring er, at selv de mest skeptiske griber tuschen, når først vi er kommet i gang.

Det er vildt inspirerende, for alle oplever at de kan tegne, og at deres bidrag er med til at skabe større forståelse og retning. I teamsamarbejdet, i projektet, på strategiseminaret etc.

På blot 3 timer får I både de grundlæggende færdigheder indenfor grafisk facilitering, afprøvet værktøjet i praksis, og et visuelt slutprodukt, som I kan arbejde videre med.

Vi fik nogle helt andre snakke undervejs i processen, end vi plejer. Når vi tegnede, fik vi en fælles forståelse af hvad vi brænder for og hvor vi vil hen. Mads Schmidt Haagesen, Direktør, Social & Sundhedsskolen Herning.

I får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får I en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor I ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 400 simple håndtegnede ikoner og symboler, I via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. 

Tid: 3 timer 
Sted:  Jeg faciliterer i hele landet – hvor bestemmer I

Pris:  Fra 12.500 ekskl. moms 

Kontakt mig  i dag med dine ønsker. Så tager vi en snak om hvordan vi bedst tilrettelægger kurset hos jer

Scroll to Top