WEBINAR: Hvordan ser det bedste uddannelsesforløb ud for mig på VIA?

Dette var hovedoverskriften til dagens tema, hvor 80 internationale studerende på VIA University College var samlet på 3 lokationer; Herning, Horsens og Aarhus.

SimpleDraw underviste i Grafisk Facilitering over et par timer og lærte de studerende at tegne simple ikoner, symboler og processer, – tegninger, som var relevante for den videre proces med at visualisere ”det bedste uddannelsesforløb for mig på VIA”.

Undervisningen foregik online og selvfølgelig på engelsk. Der var mulighed for at stille spørgsmål undervejs, og der blev sat tid af til refleksion og drøftelser af tegningernes værdi i kommunikationssammenhænge. Herunder hvordan tilknyttede nøgleord konkretiserer, skaber overblik og fælles forståelse

“Det var en fornøjelse at få Margrethe på skærmen. Hun formåede, med hendes inspirerende tilgang, at fastholde de studerendes fokus under hele seancen. De studerende lærte på rekordtid at tegne simple tegninger, og var topmotiverede til at arbejde videre om eftermiddagen med visualisering af deres personlige uddannelsesrejse.”

Michelle Hobolth Ros, Consultant, Career Service Centre

VIA University College

Scroll to Top