Vestjyllands virksomheder fik tuschen i hånden

Vestjyllands virksomheder fik tuschen i hånden

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har et ønske om at understøtte iværksættere og lokale virksomheders kommunikation i en tid, hvor vi har brug for at skabe overblik, forklare det komplekse og involvere.

Derfor blev der indgået et samarbejde med SimpleDraw v. Margrethe Børsting om en kursusrække i grafisk facilitering – et værktøj, der i stigende grad anvendes i erhvervslivet, og som blev efterspurgt af medlemsvirksomheder.

  • Modul 1 (Webinar): Kom i gang med grafisk facilitering, hvor de grundlæggende tegneteknikker kom ind under huden, og hvor værktøjets muligheder blev drøftet og afprøvet. Fx hvordan vi kan bruge den simple tegning, når vi skaber forretningsmodeller eller ønsker at stimulere kreativitet og samskabelse.

Hvor er det vildt alt det man kan udtrykke gennem en simpel tegning, der ”bare” består af streger, lidt buer, cirkler, trekanter og firkanter. Tusind tak til SimpleDraw for en fantastisk intro til den grafiske faciliterings univers. Viftrupgård Consult

  • Modul 2 (som foregik på Innovest) : Lær at tegne motiverende præsentationer og processer, hvor deltagerne bl.a. lærte at strukturere papiret, så det bliver tydeligt hvad de vil formidle, og hvor de gerne vil have deltagerne hen.

Det var en fantastisk god og super veltilrettelagt dag, hvor vi trin for trin blev løftet til level 2 i grafisk facilitering. Vi kunne tydeligt mærke, at Margrethe er en dreven underviser, som fik os alle med fra start. Med sin coachende og anerkendende tilgang gav hun os tilmed mod til at designe unikke plancher, der understøtter lige netop det, vi hver især har brug for at kommunikere.

Bente Lægsgaard, erhvervskonsulent Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.