Teamdag hos Regional Udvikling, Region Midtjylland

Teamdag hos Regional Udvikling, Region Midtjylland blev både sjov og lærerig.

Regional Udvikling havde brug for et socialt og afvekslende indslag i løbet af dagen, som teamet tilbragte sammen og hver for sig på hjemmekontorerne. Valget faldt på ”Grafisk Facilitering”, fordi det er sjovt, kreativt og involverende.

Men det er samtidig også et værktøj, som Regional Udvikling gerne ville i gang med at bruge i arbejdet med projekter, processer og facilitering, med henblik på at blive stærke visuelle formidlere.

Aftalen om et online kursus (webinar) kom hurtigt i stand med SimpleDraw, der efter aftale postede en god tusch til hver enkelt deltagers privatadresse. Herefter fulgte en invitation til online møde, og med den tilsendte tusch og en stak papir – ja så var alle klar til at tegne online sammen og blive meget klogere på hvordan den simple streg kan være med til at skabe en bedre dialog og kommunikation.

”Det var både sjovt og lærerigt på en´ gang. Margrethe lærte os hurtigt de få simple tegneteknikker, og vi fik tegnet en masse ikoner, symboler og processer, som er relevante for vores arbejde med ungdomsuddannelser, herunder udsatte unge, håndværksfag, FN´s verdensmål og bæredygtighed. Herligt at vi samtidig fik mulighed for at dele vores tegninger og tanker med hinanden undervejs. Vi kommer helt sikkert til at bruge grafisk facilitering i vores formidling fremover.”

Karen Elsgaard, Specialkonsulent, Regional Udvikling, Region Midtjylland

Scroll to Top