Psykologerne Kjær & Hoffmann søgte inspiration til at bruge den SIMPLE tegning

Psykologerne Kjær & Hoffmann søgte inspiration til at bruge den SIMPLE tegning som hjælp i den terapeutiske samtale.

”Først og fremmest fordi vi har erfaret, at det er lettere at tale om følelser, når de bliver placeret på papiret – væk fra en. Men også fordi tegningen er med til at få et fælles billede af hvad der gør ondt, og hvad vi kan gøre for at komme derhen, hvor vi gerne vil”  udtaler Christina Hoffmann-Christensen

Derfor deltog Brigitte og Christina i SimpleDraws kursus: Kom i gang med Grafisk Facilitering, hvor de især fandt det brugbart, at få inspiration til på en simpel og tydelig måde at illustrere menneskelige følelser f.eks. frygt, dårlig samvittighed og længsel.

Men også inspiration til hvordan en proces kan tegnes på en enkel måde, så det hjælper til at få overblik, se sammenhænge og mulige veje at gå i en ellers kaotisk situation.

Jeg blev bekræftet i, at man med få streger, kan skabe stærke visuelle udtryk. Det var en skøn eftermiddag i Margrethe og de andre kursisters selskab, hvor jeg fik vildt meget med mig, og hvor der samtidig var plads til grin og hygge. Vi kommer helt sikkert til at bruge Grafisk Facilitering fremover som et aktivt værktøj i vores psykologpraksis.” 

Brigitte Kjær Pedersen

Scroll to Top