Online kursus: Brug Grafisk Facilitering på dine online- møder og undervisning

Den “levende” streg involverer og hjælper dig med at opretholde nærværet på dine online- møder og undervisning. På dette kursus lærer du hvordan du kan bruge værktøjet grafisk facilitering online. Vi vil arbejde med metoder og øvelser til at engagere deltagerne, få dialogen i gang og sidst men ikke mindst metoder til at samle sikkert op.

Helt konkret lærer du hvordan du kan bruge papiret og tuschen aktivt, siddende bag skærmen eller/og ved at bruge tavlen/flipoverpapiret, herunder hvordan du kan få deltagerne til at tegne med online.

Du får:

Forudsætning: Deltagelse i online kursus: Kom i gang med Grafisk Facilitering eller tilsvarende.

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 300 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold med max. 12 deltagere, så du får det maksimale udbytte. Det betyder, at du får mulighed for at få svar på dine spørgsmål undervejs, og vi får talt om hvordan du kommer i gang med at bruge det tillærte i din profession. Som underviser, projektleder, konsulent etc. Du modtager en invitation til online kurset pr. mail.

Tid: 9.00 – 10.30: onsdag den 3. marts eller tirsdag den 23. marts

Pris: 495.00 kr. ekskl. moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til webinaret.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.