Referencer

Kurser

“Jeg var på det vildeste kursus i grafisk facilitering – på bare 4 timer lærte vi, både at kunne, turde og det vigtigste….. bare at gøre det!!  SimpleDraw s koncept holder 100%. Margrethe Børsting, er i min optik en af landets bedste undervisere – OG jeg er slet ikke i tvivl: Det her kommer jeg til at bruge – BIG TIME. Goodbye Powerpoint”

Helle Hust, VirksomhedsAntropologerne

 “Fået grundelementer cementeret og har fået mod på at udfolde mig med grafiske ikoner, som jeg udvikler til mit arbejdsemne. God struktur på undervisningen. Din formidlingsevne er i top. Enkel og tydelig”

Hans Kærgaard, Netværkslokomotivet

 

“Super effektive 4 timer. Mange gode tips og tricks. Mod og lyst til at prøve det af”

Oluf C. Lund StartUp Advice IvS

WEBINAR

“Jeg troede ikke det var muligt, at nogen kunne lære mig at tegne, og slet ikke online. Men det lykkedes Margrethe – på rekordtid – at  lære mig at tegne præcis det jeg har brug for til min virksomhed – anneccbill.dk. Det føltes undervejs, som om jeg befandt mig i samme lokale som Margrethe. Hendes inspirerende og kompetente måde at undervise på er forbilledlig.”

“Kurset hos SimpleDraw overbeviste mig om at grafisk facilitering og brug af ikoner er for alle. Jeg lærte på kort tid at tegne en samling ikoner og figurer, som jeg nu nemt kan trylle frem – både ift. møder med kunder og i min egen ideudvikling. Margrethe kom undervejs med input til, hvordan jeg i mit arbejde konkret kan bruge det. Alt i alt herligt hands-on og lige til at bruge efterfølgende”

Marianne Thøgersen, Journalist/Tekstforfatter Skrivegejst

CASE

GRAFISK FACILITERING I INNOVATIONS-SAMMENHÆNGE

Få et indblik i hvordan du kan bruge det unikke værktøj ”Grafisk Facilitering” i innovationssammenhænge. Når tværfagligheden skal i spil, når medskabelse er drivet og når innovation og vækst er på dagsordenen.

Dette var rammen for et netværksarrangement i InnovationSilkeborg den 8 juni 2020. Grundet Covid19 blev arrangementet afholdt som webinar, hvilket fungerede fint ifølge evalueringen.

”Et spændende input til hverdagen og til at gøre tingene lettere forståeligt. Fungerer rigtig fint online, vil helt klart anbefale det til venner og kollegaer.”

Tak for webinaret i dag – det var rigtig, rigtig godt 😊Du er en super formidler – også digitalt! ”

Tessa Salling, InnovationSilkeborg

Verden har brug for en god og professionel grafisk facilitering – og det får den med Margrethe og Simple Draw.” 😊

Morten Bierbaum, Direktør, InnovationSilkeborg

case

WEBINARRÆKKE TILBUDT HELE UDDANNELSESINSTITUTIONEN 

Social & SundhedsSkolen Herning indgik et samarbejde med SimpleDraw omkring udbud af en række webinarer for skolens medarbejdere i foråret 2020.

Mere end halvdelen af medarbejderne deltog i kurset. De fik en introduktion til værktøjet Grafisk Facilitering og lærte at tegne simple ikoner, symboler og processer, målrettet deres fagområde.

Samarbejdet med SimpleDraw fik vi i stand på meget kort tid. Tilslutningen har været overvældende, så vi måtte udbyde endnu en webinarrække, efter det første forløb. Selvom vi nærmer os sommerferien her ved kursets afslutning, har jeg allerede set flere kolleger bruge deres nye tegneevner.

Mads Schmidt Haagesen, Direktør Social & SundhedsSkolen Herning

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.