Modul 3: Lær at bruge simple tegninger som facilitator

Er du mødeleder, underviser eller facilitator? Vil du gerne blive bedre til at engagere dine deltagere?

På dette modul vil du blive styrket i at tegne simpelt “live”  og bruge visuelle skabeloner som procesværktøj, hvor der er gjort plads til at deltagerne kan skrive nøgleord og tegne.

Du lærer at designe og forberede dit visuelle materiale og træffe bevidste valg om næste skridt i processen. Hvordan grafisk facilitering kan spille sammen med det du allerede gør visuelt. F.eks. brugen af post its og powerpoint præsentationer

  • Hvad tegner jeg og hvornår?
  • Hvordan understøtter jeg processen med visuelle skabeloner?
  • På hvilken måde får jeg deltagerne til at ”tegne” med og bidrage til det ”store” billede?

Vi vil også arbejde med ”visuelle stilladser”, som er en ufuldendt tegning, der rammesætter emnet og stimulerer kreativiteten i rummet. Den kan du forberede, og tegne videre på, når du faciliterer. Det giver dig et godt udgangspunkt og sikkert afsæt.

Du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt, undervisning eller proces, som du får hjælp til undervejs.

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 400 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage.

Med små øvelser, undervisning i procesdesign og -facilitering, stod jeg efter fire timer med et skærpet fokus både grafisk og procesmæssigt på en konkret problemstilling fra min hverdag. Margrethe er en mester i at skabe et rum med refleksion, sparring og mod til at tegne frit. Allerede dagen efter tog jeg en skabelon i brug, så børnene jeg møder ’tegner med’ i vores fælles projekt mod skolevægring.”

Lone Boll Jørgensen, Afdelingsleder Nørre Boulevard Skolen, Holstebro 

Forudsætning: Deltagelse i modul 1 og evt. modul 2 eller tilsvarende
Tid: 12.30 – 16.30: Tirsdag den 14. november
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 1.995 kr. ekskl. moms

Er du forhindret i at deltage på ovennævnte dato? Send gerne en besked herom. Afholder kursus løbende, for de der ikke kan den pågældende dato.

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.