Modul 2: Lær at tegne motiverende præsentationer og processer

Et klart udgangspunkt er vigtigt for en meningsfuld dialog og gode læreprocesser. På dette modul lærer du at tegne motiverende præsentationer og processer på flipoverpapir. Du lærer at strukturere papiret, så det bliver tydeligt hvad deltagerne skal arbejde med, på hvilken måde og med hvilket formål. Vi vil også komme ind på forskellige opsamlings- og tegnemetoder og arbejde med farvelægning, herunder brugen af det effektfulde farvekridt.

Du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt eller indhold til præsentation/proces og vil desuden blive styrket i og finde mod til at facilitere visuelt uden forberedelse. At tegne hurtigt og forståeligt.

Du får:

Undervisningen foregår på små hold med max. 12 deltagere, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du desuden 1 års abonnement til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK til en værdi af 39 kr. + moms pr. mdr. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder simple håndtegnede ikoner og symboler, som du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Med abonnementet følger også muligheden for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Forudsætning: Deltagelse i modul 1 eller tilsvarende
Tid: 13.00 – 17.00, torsdag den 24 september eller torsdag den 19 november
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 2.495 kr. + moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.