Modul 2: Lær at tegne motiverende præsentationer og processer

Et klart udgangspunkt er vigtigt for en meningsfuld dialog og gode læreprocesser. På dette modul lærer du at tegne motiverende præsentationer og processer på flipoverpapir. Du lærer at strukturere papiret, så det bliver tydeligt hvad du vil formidle, og hvor du gerne vil have deltagerne hen.

Vi vil arbejde med skygger og farvelægning, herunder brugen af det effektfulde farvekridt, og du lærer at tegne simple tre-dimensionelle symboler og ikoner. Alt sammen med henblik på at fremhæve det, der er vigtigt for dig at kommunikere.

Du får mulighed for at arbejde med dit eget projekt eller indhold til præsentation/proces, som du får hjælp til undervejs.

Du får:

Ud over undervisning i Grafisk Facilitering får du en introduktion til SimpleDraws DIGITALE IKONBIBLIOTEK, hvor du ubegrænset kan hente ny inspiration. Ikonbiblioteket udvides løbende og indeholder mere end 300 simple håndtegnede ikoner og symboler, du via emneord hurtigt kan søge frem og tegne efter. Ved deltagelse i kurset får du fremadrettet mulighed for at få hjælp til at designe nye ikoner og symboler, hvis du ikke finder det du søger.

Undervisningen foregår på små hold, så du får det maksimale udbytte.
På kurset serveres kaffe/te/isvand, frugt og kage

Forudsætning: Deltagelse i modul 1 eller tilsvarende
Tid:13.00 – 17.00: Tirsdag den 15. juni 2021
Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Pris: 1.795 kr. ekskl. moms

Faktura fremsendes til betaling. Betalingsbetingelserne er 8 dage. Din betaling er den endelige bekræftelse på tilmelding til kurset.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.