Grafisk Facilitering i praksis

Certificeret uddannelse og netværk for dig, der ønsker at styrke din facilitering med det grafiske

Har du erfaret at simple tegninger involverer og skaber værdi i processer? Vil du være virksomhedens nøgleperson, når det gælder grafisk facilitering?

På uddannelsen får du kompetencer til at varetage facilitatorrollen i processer, hvor det visuelle sprog og tegningen bliver det centrale.  Du lærer at designe og forberede dit visuelle materiale og træffe bevidste valg om næste skridt i processen. Hvordan grafisk facilitering kan spille sammen med det du allerede gør visuelt, f.eks. brugen af post it. Vi vil træne den simple streg og har fokus på hvordan det grafiske kan understøtte dialogen og fremdriften i din undervisning, på møder, workshops og udviklings- eller strategiseminarer.

Du får:

En uddannelse og et netværk, hvor vi lærer, inspirerer og træner.

Vi vil tage udgangspunkt i systemisk teori og metode og arbejde med anerkendende procesmodeller, som skaber værdi for dig og din facilitering. Under uddannelsen får du mulighed for at arbejde med dit eget projekt, møderække, udviklings- eller strategiarbejde, som du står for at skulle facilitere.

Grafisk Facilitering i praksis

er et valgfag på ”Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling” og giver 5 ECTS point. Akademiuddannelsen i Kommunikation og formidling er en praksisnær videregående efteruddannelse, hvor indholdet er tilpasset erhvervslivets krav. Her bliver teorien bundet op på deltagernes virkelighed, hvilket gør, at den nye viden og de nye færdigheder kan anvendes i praksis med det samme.

Forløbet afsluttes med en mundtlig eksamen, der tager udgangspunkt i et praktisk produkt og disposition

Uddannelsen udbydes af Erhvervsakademi Dania, og med Margrethe Børsting fra SimpleDraw, som underviser. 

Vi afventer pt. udbud af nyt hold

Dag 1:  (9.00 – 15.30)

Dag 2:  (9.00 – 15.30)

Netværksmøde Online: (9.00 – 11.00)

Dag 3:  (9.00 – 15.30)

Eksamen

Netværksmøde:  (9.00 – 13.00)

Netværksmøde:  (9.00 – 13.00)

Sted: Vejlsøhus Hotel og Konferencecenter, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg

Pris: 12.900 kr. – samlet for uddannelse og netværksdelen, ekskl. udgifter til bøger og materialer.

Finansieringsmuligheder:

Deltagergebyret kan finansieres af omstillingsfonden – op til 10.000 kr. –  såfremt du lever op til kravene  samt at der stadig er midler tilbage i puljen, når du søger. Der åbnes op for ansøgninger senere på efteråret. Vær opmærksom på, at det nu også er muligt at få tildelt midler, selvom du har en uddannelse på professionsbachelorniveau. 

Ansøgning om midler fra omstillingsfonden sker i forbindelse med tilmeldingsprocessen, hvor du får et link i din e-boks.

Vær opmærksom på, at der  findes andre kompetencefonde, hvor du kan søge tilskud til uddannelsen – f.eks. statens kompetencefond.

Lyder det som noget for dig?

Så kontakt mig allerede i dag. Så sørger jeg for at du kommer på listen af interesserede. 

Du kan også tilmelde dig direkte her, når der er nye datoer i spil:

 

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte mig.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.